Welkom op de website van SBSO De Varens

-- Reeds Voorbij --

Op zaterdag 5 en zondag 6 mei organiseren wij naar jaarlijkse gewoonte onze Opendeurdagen met op zondag de traditionele familiemaaltijd.

Op deze dagen willen wij graag alle belangstellenden, bedrijven, diensten en instellingen waarmee we samenwerken in functie van ons pedagogisch project uitnodigen om eens
bij ons langs te komen.

Het belooft een boeiend weekend te worden met rondleidingen in onze school en informatie over onze projecten die we opzetten voor de leerlingen.

Onze Opendeurdagen bieden de ideale gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de diverse werkplaatsen en leslokalen waar leerlingen aan het werk zullen zijn.

U kunt er van de aanwezige leerkrachten en medewerkers uitleg krijgen over de werking van onze school, de verschillende opleidingen die wij aanbieden, het systeem van handelingsplanning,
de zorgomkadering en de aanloop tot tewerkstelling.

Langsheen het parcours voorzien wij diverse infopunten en interactieve standen. In onze gelegenheidsbar kunt u terecht voor een hapje en een drankje. De opbrengst wordt benut voor activiteiten met de leerlingen.

Het menu:

  • Tomatensoep met balletjes, Vlaamse stoverij met frietjes en een slaatje tegen de prijs van 10 euro.
  • Voor de kinderen tot 9 jaar is er een kindermenu tegen de prijs van 7 euro te verkrijgen: balletjes in tomatensaus met frietjes en een kinderijsje.

Inschrijven kan telefonisch op het nummer 050 38 86 60. Betalen gebeurt ter plaatse.