Grootkeukenmedewerker

Jongeren die competenties willen verwerven als keukenhulp, keukenmedewerker of grootkeukenmedewerker krijgen in deze beroepsopleiding een kwaliteitsvol aanbod.

Ons aanbod:

  • In teamverband opdrachten uitvoeren in de grootkeuken
  • Werken volgens de HACCP normen.
  • Voor de hygiëne en het onderhoud zorgen.
  • Keukengereedschap gebruiken en machines bedienen en onderhouden.
  • Aanleren van keukentechnieken.
  • Portioneren van maaltijden.
  • Grootkeukengerechten voorbereiden en bereiden.
  • Een toonbankplan toepassen.
  • De dienst verzorgen aan een toonbank in een grootkeukenrestaurant.
  • De klanten bedienen.
  • Trainen in beroeps specifieke sleutelvaardigheden
  • Dagelijks koken voor 80 personen in het schoolrestaurant.
  • Praktische stage in de kwalificatiefase.

Tewerkstelling in:

  • Horeca
  • Grootkeukens en ziekenhuizen en zorginstellingen
  • Cateringbedrijven