top of page

OPLEIDINGSVORM 3

HORECA

"Haal de chef-kok in jezelf naar boven! 🍴 In de opleiding Grootkeukenmedewerker leer je hoe je efficiënt en met passie werkt in een professionele keuken. Van het bereiden van grote hoeveelheden eten tot het zorgen voor de perfecte hygiëne en organisatie – jij maakt het verschil in elke maaltijd die uit de keuken komt. Klaar om de keuken te rocken?"

Catering bedrijf

Is horeca iets
voor jou?

  • Je houdt van eten klaarmaken.

  • Je wilt proeven van alle ingrediënten.

  • Je bent stressbestendig.

  • Je bent flexibel.

  • Je werkt graag in een team.

  • Je houdt van orde en netheid.

Basis Horeca

Keukenmedewerker

Wat leer je?

  • Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om warme en koude gerechten klaar te maken.

  • Ingrediënten verwerken tot basisbereidingen.

  • Basis kooktechnieken uitvoeren.

  • De vaat doen.

  • Oppervlakken en ruimtes schoonmaken.

  • Onderhoud van linnen: was en strijk.

logo_duaal_leren_enkel_zwarte_letters_5cm_breed_300dpi_transparant.png
Chef-koks die over voedsel bespreken
bottom of page