VOEDING EN HORECA --> GROOTKEUKENMEDEWERKER

('23-'24: keukenmedewerker)

OPLEIDINGSFASE: basis voeding en horeca 

  • voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om warme en koude gerechten klaar te maken
  • ingrediënten verwerken tot basisbereidingen
  • basis kooktechnieken uitvoeren
  • de vaat doen
  • oppervlakken en ruimtes schoonmaken
  • onderhoud van linnen: was en strijk

KWALIFICATIEFASE: Grootkeukenmedewerker ('23-'24: keukenmedewerker)

Grootkeukenpraktijk

  • voedingsproducten ontvangen, controleren en veilig opslaan
  • een gezonde en evenwichtige schoolmaaltijd bereiden, met oog voor hygiëne
  • het grootkeukenmateriaal en de grootkeukentoestellen vlot en veilig hanteren

Opdienpraktijk / bediening aan de toonbank

  • bereide schoolmaaltijden op een verzorgde manier presenteren
  • buffet klaarzetten
  • klanten bedienen aan het buffet

Onderhoud

  • oppervlakken en ruimtes schoonmaken 
SBSO De Varens
Nieuwe Sint-Annadreef 27
8200 Sint-Andries

Neem contact met ons op:

050 38 86 60

info[at]devarens.be

Terug naar begin